Si ia-ta ca l-am adus zilele astea minunatul si prea asteptatul telefon samsung galaxy s 2 pe care toti al prea marim si iubim. Doamne miluesteeeeeee. Amin domnilor si doamnelor.
Asa...lasand gluma la o parte in timp ce cercetam azi prin siteul de la TelefonulTau, si savuram un sandwich facut la cuptorul de microwaves si cu o canita de lapte proaspat, mi-a sarait in ochi Samsung Galaxy S 2...asa...
Momentan pretul este 0 deoarece nu al au inca in stoc.
Ia sa vedem ce aduce acest terminal.
Deci are cam asa...un senzor giro (cred ca pt. jocuri) / Ecran super amoled plus cu rezolutia de 480x800 de 4.3 inchi (ditamai displayu) / suporta card micro SD de pana la 32 de giga...asa.../are jack dinala de 3.5 mm cum au mai toate tilifoaniliii/ memoria interna 16/32 gb (depinde de model) / 1 giga de ram / micro usb / bluetooth versiunea 3.0 (ceva nou :> ) /wi-fi / 3g la viteaza de 21 mb/s :O / camera secundara de 2 mp / cea principala de 8 mp (poate sa filmeze in HD 1080p) / si GPS
Vreau sa spun asa spre safarsit ca vine cu android 2.3 gingerbread si cu un procesor •Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Orion chipset
Bun....acuma sa vedem si o poza cu el

Vreau sa mentionez ca telefonul o sa fie disponibil pe telefonulTau.eu in iulie/iunie
O zi buna