Cum cumpăr?

Lansați o comandă prin intermediul siteului.

Cum se livrează?

Modalități de livrare și verificarea coletului.

Cum plătesc?

Vezi ce opțiuni de plată sunt disponibile.

Anulare comandă

Dacă dorești să anulezi o comandă.

Ajutor

Nu ai găsit ceea ce căutai? Trimite un mesaj.

Livrare și verificare

Livrare prin curier

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 2 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație. În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Pentru a afla informații despre livrarea unui colet prin curier rapid puteți urmări comanda în contul de client .

Taxa de transport este de 10 lei pentru comenzile de până în 150lei, iar tot ce depăsește această sumă se va percepe o taxă de livrare de 20 lei

Deschidere colet la livrare

Verifică conținutul coletului înainte să plătești!
La noi ai posibilitatea de a deschide coletul și verifică dacă produsele comandate se află în stare perfectă, înainte de a achita.
 
Documentele legale vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda. Vă rugăm să verificați comenzile și să sesizați în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea și stampilarea facturilor în original nu sunt obligatorii.