Cheamă un curier

Dacă ai completat deja formularul de service te rugăm să chemi curierul pentru a programa ridicarea produsului defectat, gratuit*

Trimite produsul direct către

service-ul autorizat.

Dacă produsul defectat se află pe lista* esdservice.ro poți să te programezi direct pe site-ul service-ului autorizat, acest lucru este posibil să grăbească procesul de reparație al produsului, dacă ai nevoie de ajutor, sună la numărul de contact 021 326 60 63

Completezi formularul,

și trimiți produsul către noi.

Dacă produsul defectat nu se află pe lista esdservice.ro, sau dorești ca noi să trimitem produsul în service te rugăm să completezi formularul de service, iar apoi cheamă curierul pentru a programa ridicarea produsului defectat. 

Despre garanție

Cu noi beneficiezi întotdeauna de garanția produselor achiziționate conform legislației în vigoare. Ai la dispoziție servicii de reparație gratuită din partea vânzătorului sau producătorului în baza certificatului de garanție emis.

Dacă produsul se defectează în perioada de garanție reparația îți este asigurată de rețeaua de service autorizat a producătorului/ distribuitorului, în centrele specificate în certificat. 

Completezi formularul de trimitere în service, iar după reparație produsul îți este înapoiat prin curier, gratuit* (serviciul de ridicare gratuită este valabil în aria de acoperire FAN Courier, lista completă cu locațiile FAN Courier poate fi accesată https://fancourier.ro/acoperire, în cazul în care nu vă aflați în localitățile acoperite de rețeaua de curierat se v-a percepe o taxă pentru kilometri externi sau ai posibilitatea de a preda coletul în oricare din localităților deservite fără costuri suplimentare). Sau poți să duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției. 

Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale fiecărui producător, la nivel național. 

Ce trebuie să știi

Ca să trimiți în service un produs vândute de telefonultău.eu, te rugăm să accesezi și să completezi formularul de garanție.

Este important de reținut că este necesar să chemi curierul să ridice produsul pe care vrei să îl trimiți în service, cu plata taxei de transport la destinatar, fără ca tu să ai alte costuri suplimentare, poți face acest lucru accesând pagina cheamă un curier.

Perioada de timp stabilită pentru remedierea reparației este de maxim 15 zile calendaristice de la data în care produsul a fost recepționat în service.

Pentru a beneficia de garanție este suficient să ai documentul de achiziție al produsului (factura).

În momentul expedierii produsului către reparație, te rugăm să asiguri împachetarea acestuia în cutia originală sau în alt ambalaj care să permită transportul în siguranță.

verifică mai jos

Lista oficială a produselor ESD ROM

Dacă produsul defectat se află pe lista esdservice.ro poți să te programezi direct pe site-ul service-ului autorizat, acest lucru este posibil să grăbească procesul de reparație al produsului, dacă ai nevoie de ajutor, sună la numărul de contact 021 326 60 63. Produsul defect va fi preluat de la tine și înapoiat după reparație!

Huawei, LG, Maxcom, Oppo, Prestigio, Realme, Samsung, Vivo, Xiaomi

Programare în 

service-ul ESD ROM

Reclamații și

sesizări

Dacă ai avut parte de experiențe neplăcute te rugăm să ne anunți. Părerea ta contează!

Suport online

prin email

Pentru nelămuriri sau întrebări te rugăm să ne contactezi completând formularul nostru de contact.

Facebook chat​

Luni - Vineri, 9:30 - 17:00

Ai la dispoziție suportul nostru prin chat. Începe chiar acum o discuție cu unul din operatorii noștri disponibili.