Loading... Please wait...

Cum Cumpar


Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie modalitatea de comanda: comanda pe site.

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

• Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate
• Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in cel mai scurt timp posibil
• Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi 

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA sau ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi sub fiecareprodus, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda aveti de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare; puteti sa adaugati datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Deasemenea puteti alege si modalitatea de plata. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Confirmare comanda.

In ecranul Confirmare comanda veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Trimite comanda.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC VIGAFON SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

TelefonulTau.eu va recomanda realizarea comenzilor online,pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.


susProgramul nostru de lucru


PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:30 la 17:00 NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.Duminica inchis.

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni - Vineri, de la 09:30 la 17:00

PROGRAM LIVRARI:


Luni - Vineri, de la 09:30 la 17:00 si Sambata de la 10:00 la 12:00

Duminica Inchis


Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi.

sus

Plata produselor

Va oferim mai multe modalitati de plata:

• Plata cu numerar la unul din magazinele noastre
• Plata cu card bancar la unul din magazinele noastre (POS);
• Plata prin ordin de plata in contul nostru;
• Plata cu numerar la primirea coletului prin curier rapid in provincie;

 

sus

Livrarea produselor - Costuri

Livrarea se va face astfel:
  1. Costul expeditiei este de 20 RON (inclusiv TVA). In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier se adauga 0,80 RON/km (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura fiscala). Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la unul din magazinele noastre se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.


Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

 

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.


sus

Documente (factura)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (proforma, factura) sunt disponibile pentru a fi descarcate in cazul in care se ratacesc in contul Dumneavoastra de client, sectiunea istoric comenzi, la fiecare comanda in parte.


sus

Conditii generale de rezolvare a garantiilor

 

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de SC VIGAFON SRL si de producator/importator, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata al acestuia (retea care este gasita in acest certificat , sau va este comunicata dupa completarea formularului de garantie).


Cele 15 zile in care vom solutiona problema neconformitatii produsului decurg din momentul in care este inregistrat in service din a doua zi in care coletul ajunge la noi.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de preluare in garantie vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor declarata de client la trimiterea coletului. Orice inadvertenta intre starea declarata de client la completarea formularului de retur si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce eliminarea acelor defecte din lista celor acoperite de garantie, compania noastra neputand fi facuta raspunzatoare de acele defecte aparute in timpul transportului. Este posibil ca starea produsului receptionat la garantie sa nu permita inlocuirea acestuia decat dupa remedierea defectelor aparute pe timpul transportului, caz in care clientul va fi instiintat de aceste costuri, el putam alege intre inlocuire si reparare cu plata acestor costuri, sau returnarea contravalorii produsului mai putin costurile respective.

Dupa readucerea produsului in stare de functionare, aveti posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa solicitati expedierea sa prin curier. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service (receptia coletului conform indicatiilor de mai sus), pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre client.
In cazul solicitarilor nejustificate, se perce o taxa de constatare in valoare de 40 RON , precum si plata transportului dus-intors.


Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unui produs in service daca nu se poate face dovada ca programele instalate sunt licentiate.

Timpul de nefunctionare al unui dispozitiv nu prelungeste garantia acestuia.Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate.

sus

Returnarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OUG 34/2014 Art. 2 (1)).

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (OUG 34/2014 Art. 9 (1)).

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Pentru returnarea banilor in intregime (suma achitata) produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate ( in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit,fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc.).

Va rugam sa completati formularul de la adresa https://goo.gl/9PYokI sau downloadat de aici

 

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Produse nereturnabile:

Produse marca Apple (Iphone / Ipad /Ipod etc. )al caror software a fost activat.

Produsele APPLE cu softul activat nu pot fi returnate in termenul legal de 14zile decat in cazul unui eventual defect de fabricatie!!!

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect amabalate in colete.Colete care vor fi expediate pe adresa centrului nostru de colectare a produselor din Str. Unirii nr8,Ploiesti,Prahova. Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. Nu primim la retur produse neambalate.Cele 14 de zile in care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul in care acest formular de denuntare unilaterala a contractului, cu numar de autorizare si semnat de catre client, ajunge in posesia serviciului nostru specializat impreuna cu produsele returnate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Societatea noastra poate percepe taxe suplimentare in cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala.

Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate aflate in coletul cu produse returnate. Nu vom restitui contravaloarea acestor produse software. De asemenea nu acceptam la retur produsele din categoria consumabilelor (cartuse cu cerneala, tonner, acumulatori, baterii etc) care sunt desigilate.

Telefoanele se trimit catre garantie prin FanCourier iar cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra pe durata celor 24 de luni.

sus

Telefoanele sunt fara abonament si functioneaza in toate retelele nationale si internationale.Preturile sunt exprimate in lei si includ TVA.
Toate produsele sunt noi, originale si au garantie 2 ani.Livrarea se face cu factura in 24-48 de ore in toata tara.

Copyright 2019 TelefonulTau.eu.