Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Politica de utilizare cookie

Termeni și condiții

Proprietatea conținutului

Îți mulțumim că ai ales produsele și serviciile noastre. Acestea îți sunt oferite de “GRAND GSM TELONLINE S.R.L.”, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J15/270/2024, având cod unic de înregistrare fiscală RO49610486 („telefonultau” sau „operator” sau „noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul magazinului online, www.telefonultău.eu, produse din categoriile tehnologie, electronice și electrocasnice.

Ne puteți contacta oricând la:

Adresă: Bld. Petrolului, Nr.11, Bl.A1, Sc.C, Ap.46, mun. Moreni, jud. Dambovita, România (nu se pot ridica comenzile online, pentru detalii te rugăm să consulți pagina de contact)

Nr. telefon: 0726 030 282

E-mail: contact@telefonultau.eu

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, ești de acord cu termenii și condițiile noastre. Te rugăm să îi citești cu atenție. Informarea ta cu privire la termenii și condițiile noastre va preceda orice act sau fapt de natură să determine obligații pentru părțile contractante.

Produsele și serviciile noastre sunt variate și, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice termeni și condiții suplimentare.

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.telefonultau.eu

Utilizarea site-ului

Plasarea unei comenzi pentru achiziționarea unui produs se face sub rezerva acestor termeni și condiții. Expedierea produselor poate varia atât în funcție de disponibilitatea produselor cât și de modalitatea de livrare aleasă. telefonultău.eu nu se face vinovată de orice întârziere rezultată din cauza serviciului de curierat sau a unor situații de forță majoră.

telefonultău.eu garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre., fără acordul scris al acesteia.

Condiții de utilizare

Folosirea, încluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.telefonultau.eu, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

telefonultău.eu furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor și conditiilor de mai jos și iși desfașoară activitatea de vânzare în conformitate cu legea română. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, care este întreținut și administrat de telefonultău.eu, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și conditii. telefonultău.eu își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.telefonultau.eu, ale structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Site-ul www.telefonultau.eu nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc.

telefonultău.eu nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.telefonultau.eu, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului www.telefonultau.eu, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mailuri adresate telefonultău.eu, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la telefonultău.eu în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri/opinii pe site.

Comunicările comerciale prin poștă electronică primite din partea noastră se realizează în cazul în care destinatarul și-a exprimat în prealabil consimțământul expres pentru a primi asemenea comunicări. Destinatarul comunicărilor comerciale are dreptul de a-și revoca consimțământul de a primi asemenea comunicări prin simpla notificare a furnizorului. Revocarea efectivă a comunicării comerciale se realizează din cutia poștală electronică a destinatarului.

telefonultău.eu nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Nu este considerat “ spam” trimiterea unor mail-uri de comunicări comerciale de către telefonultău.eu către cumpărător dacă acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

Securitatea informațiilor

telefonultău.eu garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. telefonultău.eu nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de telefonultau.eu nu conțin virusi sau alte componente dăunătoare. 

telefonultău.eu nu solicită și/sau stochează nici un fel de detalii referitoare alte cardului bancar. Procesarea datelor de card se face prin serverele www.payu.ro, clienții iși vor introduce datele cardului exclusiv în platforma de plată securizată PayU.

Condiții generale de rezolvare a garanțiilor

Pentru a beneficia de garanție este suficient să ai documentul de achiziție al produsului (factura).

Toate produsele comercializate de către magazinul online telefonultau.eu beneficiază de condiții de garanție conforme legislației românești în vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 și OUG 174/2008). Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de producători.

Cele 15 zile în care este soluționată problema neconformității produsului decurg din momentul în care este înregistrat în service din a doua zi în care coletul ajunge la punctul de lucru.

În momentul sosirii coletelor în serviciul  specializat se va face o scurtă verificare vizuală a coletului în prezenta curierului. Dacă se constată urme de loviri sau manipulări defectuoase ale coletului, sau dacă starea acestuia nu este impecabilă din punct de vedere al integrității, se va face un proces verbal care să semnaleze aceste probleme și o copie va fi înmânată curierului. Toate coletele primite și care respectă aceste condiții de preluare în garanție vor fi desfăcute și fotografiate pentru a consemna starea la recepție a produselor, și pentru a verifica dacă starea produselor este identică cu starea lor declarată de client la trimiterea coletului. Orice inadvertență între starea declarată de client la completarea formularului de retur și recepția propriu-zisă a produselor de către personalul nostru specializat va conduce eliminarea acelor defecte din lista celor acoperite de garanție, telefonultău.eu neputând fi facută răspunzatoare de acele defecte apărute în timpul transportului. Este posibil ca starea produsului recepționat la garanție să nu permită înlocuirea acestuia decât după remedierea defectelor apărute pe timpul transportului, caz în care clientul va fi înștiințat de aceste costuri, el putând alege între înlocuire și reparare cu plata acestor costuri, sau returnarea contravalorii produsului cu mai puțin costurile respective.

După readucerea produsului în stare de funcționare, clientul are posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul de service telefonultău.eu sau să solicitați expedierea sa prin curier. Timpul de nefuncționare prelungește în mod corespunzător termenul de garanție. Acest interval se consideră din momentul înregistrării în unitatea de service (recepția coletului conform indicațiilor de mai sus), până la aducerea produsului în stare de utilizare normală și notificarea în scris, în vederea ridicării produsului, sau până la predarea efectivă a produsului către client.

În cazul solicitărilor nejustificate, se percepe o taxă de constatare în valoare de 40 RON , precum și plata transportului dus-întors. 

Nu fac obiectul garanției produsele care au etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare încorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor. Ne rezervăm dreptul de a refuza preluarea unui produs în service dacă nu se poate face dovada că programele instalate sunt licențiate.

Timpul de nefuncționare al unui dispozitiv nu prelungește garanția acestuia. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate.

Returnarea produselor

Conform legislatiei românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice (OUG 34/2014 Art. 2 (1)).

Consumatorul are dreptul să notifice, prin metodele disponibile, comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului (OUG 34/2014 Art. 9 (1)).

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ține loc de contract conform legislației românești) și nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmării automate de primire a comenzii.

Pentru returnarea banilor în întregime (suma achitată) produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc.).

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării și numai prin transfer bancar.

Produse marca Apple (iPhone/ iPad /iPod, etc.) al căror software a fost activat și produsele Apple cu softul activat nu pot fi returnate în termenul legal de 14 zile decât în cazul unui eventual defect de fabricație! 

Produsele ce urmează a fi returnate nu vor fi primite de către service-ul specializat telefonultău.eu decât ambalate corespunzător. Cele 14 de zile în care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul în care acest formular de denunțare unilaterală a contractului, cu număr de autorizare și semnat de către client, ajunge în posesia serviciului nostru specializat împreună cu produsele returnate.

În momentul sosirii coletelor în serviciul  specializat se va face o scurtă verificare vizuală a coletului în prezenta curierului. Dacă se constată urme de loviri sau manipulări defectuoase ale coletului, sau dacă starea acestuia nu este impecabilă din punct de vedere al integrității, se va face un proces verbal care să semnaleze aceste probleme și o copie va fi înmânată curierului. Toate coletele primite și care respectă aceste condiții de retur vor fi desfăcute și fotografiate pentru a consemna starea la recepție a produselor și pentru a verifica dacă starea produselor este identică cu starea lor declarată de client la trimiterea coletului. Orice inadvertență între starea declarată de client la completarea formularului de retur și recepția propriu-zisă a produselor de către personalul nostru specializat va conduce la eliminarea acelor defecte din lista celor acoperite, telefonultău.eu neputând fi făcut răspunzător de acele defecte apărute în timpul transportului.